Couros Couros Couros Couros

Huonekaluverhoomon palvelut

Tarjoamme kaikki huonekaluverhoomon palvelut verhoilijamestarin ammattitaidolla

 • Perinteisten vanhojen huonekalujen kunnostus ja entisöinti
 • Sisustusverhoilutyöt
 • Modernit huonekalut, vaahtomuovityöt, tyynyt ja pehmusteet
 • Perinteinen verhoilu, rungon korjaus ja vahvistustyöt, uudet joustinsidonnat
  sekä meriheinäperustuksen uudelleen muotoilu/valmistus
 • Toimeksiannot yksityisiin koteihin ja julkitiloihin
 • Sängynpäätyjen, väliseinien sekä muiden sisutuselementtien verhoilua ja ompelutöitä
 • Veneverhoilu, venepatjojen ompelu sekä venekuomujen korjaus
 • Nahkaiset desing-kalusteet. Nahkaosat huonekaluihin myös valjas- ja satulanahasta
 • Myymme kankaita ja verhoilumateriaaleja
 • Kauttamme nahkaremmejä, valjas- ja satulanahkoja mittojen mukaan leikattuina sekä muotoiltuna
 • Neuvomme materiaalivalinnoissa

Kunnioitamme vanhaa kalustettanne ja käytämme kunkin huonekalun verhoilussa sen tyyliin ja aikakauteen sopivia materiaaleja. Sekä hyviksi havaittuja tekniikoita, jotka säästävät alkuperäistä huonekalun runkoa.

Työmme pidentää huomattavasti rakkaan huonekalusi käyttöikää.

Hyvin valmistettu/peruskorjattu perinteinen huonekalu kestää jopa useiden vuosikymmenten käyttöä. Verhoilu on ekologista ja kestävää ajattelua. Hyvin tehty perusta voidaan päällystää uudella kankaalla useampaankin kertaan ennen kuin sitä on kokonaan uudelleen uusittava. Vanha kaluste voidaan kunnostaa perinteiden mukaan tai nostaa vaikka sisustuksen uudeksi valopilkuksi kangasvalinnoilla. Asiakkaan toiveita kuunnellen, vain mielikuvitus on rajana!

Kuinka toimimme

Teemme hinta-arvion työstä ja materiaalikustannuksista mielellään joko verstaallamme tai suurempien kalusteiden sekä kalusteryhmien kanssa myös kotikäynnillä asiakkaan luona. Arviokäynnistä veloitamme kertakorvauksena 45€ (sis alv 24%)joka hyvitetään työtilauksen lopullisesta hinnasta mikäli työ päätetään toteuttaa. Vastaamme hinta-arviokyselyihin myös söhköpostitse, mutta hinta-arvio näin tehtynä voi kuitenkin olla vain suuntaa antava. Verhoomotyön hinta koostuu kolmesta tekijästä: työtunneista, valitustakankaasta ja käytettävistä materiaaleista. Kangastyyppien keskihinta on n. 45€ /metri.

Maksu- ja toimitusehdot

Verhoilutyöstä tehdään asiakkaan kanssa kirjallinen sopimus. Sopimuksessa tarkentuu työn lopullinen hinta +-15% tarkkuudella sekä arvioitu valmistumisajankohta. Verhoilutyöt aloitetaan kuitenkin vasta kun päällystys kankaan valinta on tehty ja kangas on maksettu joko yrityksen tilille tai käteisellä. Lopullinen hinta työstä ja muista materiaaleista maksetaan työn valmistuttua. Asiakas voi tulla tarkistamaan tehdyn työn jäljen ennen kuin maksaa laskun.

Soita tai lähetä sähköpostia. Vastaan tiedusteluihin mielelläni!

Couros Couros